De Alde Mar 24
9035 VP
Dronrijp

post@deslager.nl
T (0517) 23 12 00
F (0517) 23 15 00
MOGELIJKHEDEN

HACCP


Bijna vanzelfsprekend werkt van Huisstede kwaliteitsvlees geheel volgens de HACCP-code! Dit begint al bij de selectie van onze leveranciers, van hen eisen wij dat ook zij volledig het principe van deze code toepassen. Vanzelfsprekend wordt de HACCP-CODE binnen van Huisstede kwaliteitsvlees op alle fronten toegepast. Dus vanaf de binnenkomst, tijdens de verwerking, het inpakken, het transport in onze HACCP-gecertificeerde koelwagens tot het moment van aflevering wordt ieder stukje vlees continu gecontroleerd en geregistreerd.


BETER LEVEN KENMERK
Wij werken zoveel mogelijk met leveranciers die een Beter Leven Kenmerk hebben, duurzaamheid, diervriendelijk transport naar slachthuizen, natuurlijke leefomgeving en voeding zijn belangrijke aspecten die het product ten goede komen.

VERWERKING EN LEVERING
Natuurlijk kunt u van van Huisstede kwaliteitsvlees verwachten dat uw vlees op de meest hygienische manier wordt verwerkt, en verpakt. Alles geheel volgens HACCP richtlijnen. Ook hierin heeft u de mogelijkheid om uw vlees te laten snijden én verpakken zoals u wilt! Naast het - vanzelfsprekend - portioneren op het door u aangegeven gewicht is het natuurlijk ook mogelijk om uw vlees te laten verpakken op de manier zoals u dat wilt.
Zo kan ieder stukje vlees worden opgelegd op een vershoudschaaltje, en worden verpakt in vershoudfolie, maar natuurlijk kunt u ook per stuk, per twee, of per tien laten vacumeren. Tevens bieden wij de mogelijk om uw producten iedere dag vers aan te leveren, zodat u ten alle tijden vers kan blijven werken wat de smaak dan weer ten goede komt.

ZOEKEN
artikelnummer

omschrijving

zoeken