De Alde Mar 24
9035 VP
Dronrijp

post@deslager.nl
T (0517) 23 12 00
F (0517) 23 15 00
HET RUNDVLEES

 

 

 

 

"Uitsluitend Schots,Noord Iers en DUURZAAM rundvlees", is het devies van Wichard van Huisstede, omdat dit rundvlees een eerlijk en heel rijk stukje oerdegelijke kwaliteit vertegenwoordigt.
Het rundvlees wordt geselecteerd op de gronden die u zeker zeer bekend in de oren zullen klinken:

Leeftijd, gewicht, malsheid en natuurlijk vetgehalte.

Eigenlijk hangen deze factoren alle vier enorm met elkaar samen, daarom werkt van Huisstede kwaliteitsvlees uitsluitend met runderen met een slachtgewicht van 380-450 kilogram. Dit waarborgt een constant en heerlijk stukje vlees. Omdat deze runderen een mooie vetontwikkeling hebben, heeft ieder stukje vlees een mooie volle smaak, en dat is voor u natuurlijk het aller belangrijkst.

Voor de echte vleeskenners is het overheerlijke SCHOTSE Black Aberdeen Angus rundvlees, wat we ook nog eens natuurlijk minimaal 10 dagen in de been laten rijpen een must.

Dit Schotse rundvlees komt van de door ons geselecteerde bedrijven die uitsluitend diervriendelijk werken,waardoor deze runderen totaal ontstrest leven,hierdoor een rustige groei hebben wat ook de malsheid en smaak weer ten goede komt.

 

Tevens bent u bij ons op het juiste adres als het om DUURZAAM rundvlees gaat, wij leveren dit van sucadelap tot en met de tournedos,voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding. 

ZOEKEN
artikelnummer

omschrijving

zoeken