De Alde Mar 24
9035 VP
Dronrijp

post@deslager.nl
T (0517) 23 12 00
F (0517) 23 15 00
HET LAMSVLEES

EXCLUSIEF BIJ VAN HUISSTEDE

 

Fries Woudlam van de Ovinahoeve.

 
 WWW.OVINAHOEVE.NL
 

 

Om ons nog meer te onderscheiden op de vleesmarkt,en nog meer aan de wensen van onze afnemers te gemoed te komen hebben we gekozen om met de Ovinahoeve een uniek Lamsvlees project op te zetten, namelijk het Frieswoudlam een kruising tussen het Flevolander schaap met een Texelse schaap, voor een voller lam te fokken wat wel de fijne en unieke smaak van het Flevolander lam behoud.

De Ovinahoeve ligt op de grens Friesland/Groningen, het woonhuis op Groningerland en stallen en landerijen op Fries grondgebied, een geweldig mooi diervriendelijk natuur bedrijf, van Hans en Linda Wouters die met heel veel passie en rust met de dieren omgaan.

De moederdieren zijn Flevolander schapen één van de vruchtbaarste schapenrassen in Nederland,deze moederdieren lammeren dan ook op natuurlijke wijze drie keer in twee jaar tijd, en door de koppel moederdieren te splitsen,hebben we meerdere aflamperiodes per jaar, namelijk December/Januari, April/Mei en September/Oktober.

Door deze unieke splitsing van de moederdieren die ten alle tijde Flevolanders blijven kunnen we u het hele jaar door vers Fries zuiglamsvlees leveren.

Wat ook het mooie van dit unieke project is,dat alles op een verantwoorde diervriendelijke wijze gefokt en gevoerd wordt,wat ook weer garant staat voor een unieke kwaliteit en fijne smaak.
Van Huisstede kwaliteitsvlees levert ook vers, Nieuw-Zeelandse lamsvlees, omdat dit van goede,en wat net zo belangrijk, altijd van een constante kwaliteit is. Doordat de methodes en controles in Nieuw-Zeeland uiterst streng zijn, is de kwaliteit en houdbaarheid van dit lamsvlees goed gewaarborgd, en dat is voor ons een uiterst belangrijke zaak.
ZOEKEN
artikelnummer

omschrijving

zoeken