Smakelijk vlees

dé Slager

de Slager

Van Huisstede

Dronrijp, Friesland

Kwaliteit

100%

Kwaliteit
Service

100%

Service
Continuiteit

100%

Continuïteit

Onze visie

 Sinds 2002 staan we in Dronrijp klaar om op ambachtelijke wijze al uw wensen met betrekking tot vlees in vervulling te laten gaan.
Ons eerste en voornaamste uitgangspunt hierbij is altijd kwaliteit inpakkengeweest. Dit begint voor ons bij de keuze voor de juiste producten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig Hollands rund, varken en kip producten. Aangevuld met echte topkwaliteit uit het buitenland. Denk hierbij aan Schots en Iers rundvlees, Iberisch varkensvlees en Frans  gevogelte.  Lokaal vlees hoort hier ook zeker bij. Vandaar dat we heel bewust hebben gekozen voor het Frysk Black Angus. Echte Black Angus runderen in de nabij gelegen Friese wei. Ook de omgang van het product heeft invloed op de kwaliteit.
Daarom werken we enkel op bestelling. Niet vooraf portioneren en geen vaste verpakkingseenheden. ’s Ochtends vroeg wordt er gekeken wat er besteld is en dit wordt klaargemaakt voor de betreffende klanten. Hierdoor kunnen we net dat beetje extra aandacht geven aan elke bestelling. En blijft iedere klant uniek binnen ons systeem.snijden
De kwaliteit en service moeten constant goed zijn, anders kan er naar ons idee nooit een goede relatie worden opgebouwd.
Continuïteit is dan ook een zeer belangrijk en ons derde uitgangspunt binnen onze slagerij. Bovendien is dit iets waar we zeer trots op zijn. Constant goede kwaliteit, constant krijgen wat wordt besteld en constant goede service. Daar staan en gaan wij voor. Dit bereiken we mede door onze vaste groep slagers, die hier al jaren werken, zeer kundig zijn en goed weten wat de klanten willen.

Naast de kwaliteit is service ons tweede uitgangspunt. Service is voor ons een zeer breed begrip, dit varieert van portioneren op specifiek gewicht, het natrium arm of allergenen vrij kruiden, tot het voorgaren en verpakken naar wens van de klant. Een gedegen advies geven en het meedenken, bij bijvoorbeeld een nieuwe kaart, behoort ook tot de service die wij bieden. Ten slotte is er ook altijd de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de slagerij, hierbij kunt u een kijkje in onze ‘keuken’ nemen en uw vragen direct aan één van onze slagers stellen.

Duurzaam home fork knifeambachtelijk  home fork knife vakmanschap

 

Maps adres

Adres

De Alde Mar 24
9035 VP
Dronrijp

T (0517) 23 12 00

contact

Volg ons op

Volg of bericht ons op :

social insta box color 64   social facebook box blue 64  whatsApp logo100px

;